Hinnasto

Huoltojen Tuntiveloitus

€50

€70 – Express (samana pävänä)

Renkaanvaihto (mallista riippumatta)

€30 

€45 – Express (samana päivänä)

Öljynvaihtohuolto

€60 

€105 – Express (samana päivänä)

Pyyhkimien sulkien vaihto

€10

€20 – Express (samana pävänä)

Ohjauskulmien säätö

€ 70

€ 95 – Express (samana päivänä)

Huollon kokonaiskustan-nukseen vaikuttavia asioita

– Tarvittavat varaosat

Hyvä tietää hinnastosta

Vaihtoehtoina ovat perinteinen ajanvaraus ja Expresshuollot. Expresshuollot tehdään samana päivänä kun työ tilataan. Muiden tilaamat Expresshuollot eivät kuitenkaan syrjäytä sinulle varattua ja luvattua huoltoaikataulua, vaan ne tehdään normaalin työpäivän jatkumona. Pidämme huolen että kaikkien huollot toteutuvat ajallaan, mikäli voimme siihen vaikuttaa. Mahdolliset Expresshuollot tiedusteltava aina puhelimitse 0402212623. Normaalit huollot varataan puhelimitse tai sähköpostilla asiakaspalvelu@autokundi.fi

Hinnasto

Huollamme kaikki automerkit

Meillä huollattaessasi autosi takuu säilyy. Työskentelemme samoissa tiloissa C&G Service Oy:n kanssa. Teemme tiivistä yhteistyötä tarjotaksemme parhaan palvelun ja monipuolisimmat huoltovalikoimat. Siksi huoltojemme yhteydessä voi olla huoltajana myös C&G Service Oy, vaikka meidän mekaanikkomme tekevätkin huoltosi alusta loppuun.

Ajanvarauksen peruminen

Ajanvarauksen peruminen onnistuu sähköpostitse (asiakaspalvelu@autokundi.fi), soittamalla tai tekstiviestillä (0402212623). Aika tulee perua 48 tuntia ennen huollon ajankohtaa. Alle 48 tuntia ennen huollon ajankohtaa perutusta ajasta tulee asiakkaalle 30 euron peruutusmaksu. Poikkeuksena on jos aika siirretään. Mikäli siirretty aika perutaan, laskutetaan kaikkien liian myöhään tehtyjen peruutusten peruutusmaksut. Varaosien tilaukset veloitetaan täysihintaisesti, mikäli asiakkaan hyväksyntä varaosien tilaukselle on todistettavissa. Tästä syystä pyydämme vahvistuksen varaosien tilaamiselle tekstiviestillä tai sähköpostitse. 

 

Huollamme myös kaikki sähköautot

Meillä mekaanikot ovat erikoistuneet myös täyssähkö- ja hybridimalleihin, joiden huoltaminen vaatii erityistä tarkkuutta ja ammattitaitoa. Huollattaessasi autosi meillä, autosi saa varmasti parasta mahdollista huolenpitoa. Samalla varmistut autosi kokonaisvaltaisesta tilanteesta, ja tiedät tulevat huoltotarpeesi ja arvioidut aikataulut. Me huollamme, jotta sinä voit ajaa huoletta. 

Autosi paras kaveri löytyy täältä